keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Ripari ♥

25.6.-2.7.2013 ♥


Olin siis riparilla Kanniston eläintilalla Alastarolla.
Haluun takasin! :'( Meillä oli ihan paras ripari! Tosi hyvä ryhmähenki! Kaikki ihmiset oli ihan huippuja ja sain tosi paljon uusia ihania kavereita!♥ Kuvia tuli kaikenkaikkiaan 715 otettua ja sen takia tässä postauksessa onkin ihan liikaa kuvia! Mutta koittakaa kestää!

Tiistai 25.6. Ensimmäinen päivä

 Aamulla reissumme alkoi kirkolta kahdeksalta. Kaikki olivat ajoissa paikalla ja bussimatkan saimme aloitettua etuajassa. Alastarolle päästäessä kaikille jaettiin aitat, jossa nukkua. Siinä oli sitten hiukan aikaa purkaa tavaroita ja tutustua eläimiin ja paikkoihin. Aloitimme leirin ruokailulla, jonka jälkeen oli ryhmäytymistehtävä. Päivää jatkettiin mediksellä ja omissa isosryhmissä raamiksella. Väleissä kävimme tietenkin syömässä ja lepäämässä. Illan ohjemaan kuului vielä jumalanpalvelus, isosten iltaohjelma ja saunominen.


















Keskiviikko 26.6.

Aamulla herätys oli puoli 8 ja väsymys oli ihan ylitsepääsemätön, koska rytmi oli vähän erilainen. Ilma oli kuitenkin aivan ihana +32 astetta!♥ Ja kyllä se päivä siitä sitten lähti käyntiin. Päivään kuulu normaalisti aamuhartaus, oppitunti, raamis, medis, leiriolympialaiset, jumisvalmistelut ja jumis, työskentelyä, iltaohjelmaa, saunomista ja uimista uima-altaassa♥. 


Sannilla oli synttärit :)


Ruusu♥




Torstai 27.6.


Torstai aamuna väsymys ei ollut enää niin paha kun keskiviikko aamuna. Ohjelma oli muuten sama kuin eilenkin, mutta pääsin ruuanjälkeen ratsastamaan. Ratsastin Ruusu hepalla. Se annettiin vain vähän kokeneimmille ratsastajille, koska sillä oli tosi paljon ylimääräistä energiaa. Laukkasin ensin pääty-ympyrällä molempiin suuntiin niin, että Ruusu sai purettua energiaansa. Sen jälkeen kun siltä sai energiaa purettua, siitä tuli aivan ihana!!♥ Tunnilla oli niin eritasosia ratsastajia, että kaikki sai tehdä tehtävää oman tason mukaansa. Illalla päästiin traktorinperälavalla joelle uimaan. Kuulostaa ihan tyhmältä toi traktorinperälava, mutta kai se noin kirjotetaan!? xD







Ei ihan pysyny kontrollissa Immin ja mun huoneen siisteys...:D

Perjantai 28.6.

Päivät kuluivat sillä samalla kaavalla millä aikaisempinakin, mutta leiri muuttui kokoajan paremmaksi ja paremmaksi! Tutustuin uusiin ihmisiin ja meidän ryhmähenki kasvoi. Leiriolymppialaisissa oli vuorossa huutojouksu, jonka seurauksena yksi leiriläisistä olikin jo matkalla lähimpään terveyskeskukseen.. Siinä ei onneksi kuitenkaan käynyt kovin pahasti! Isosten leikit ja ohjelmat oli taas ihan parhaita ja sääkin viileni juuri sopivaksi! :)


Isoset 


Lauantai 29.6.

Lauantai oli huippu päivä!♥  Päivä alkoi normaaliin tapaan puoli 8 aamupalalla ja aamuhartaudella. Päivällä ohjelmaan kuului oppitunti, leiriolympialaiset ja raamis. Kanniston isäntä Tauno-Pappa esitteli meille tilan eläimiä ja kertoi paikan historiasta. Illalla meitä hemmoteltiin oikein kunnolla, sillä pääsimme olkisavusaunaan sekä kylpypaljuun, jossa veden lämpötila näytti jopa +40 asetta! Iltaohjelman teemana oli cowboy tunnelma. Oli latotansseista videovuokraamosketseihin jne.. Illan kruunasi lättyjen paisto Amerikkalaiseen cowboy-tyyliin. Nukkumaanmeno hieman venähti, mutta meitä leiriläisiä ei todellakaan haitannut!


























Sunnuntai 30.6.

Sunnuntaina oli vierailupäivä. Perhe tai sukulaiset saivat tulla käymään. Minun perheestä ei kuitenkaan tullut ketään. Niille joiden vanhemmat eivät tulleet käymään jäi enemmän vapaa-aikaa ja se käytettiin tietenkin aurinkoa ottaen trampalla. Koska ilma oli taas mitä mahtavin!

Tuo mulle lämpöö, vie mut aurinkoon...♥









Tuu mun MIEHEKSEIN!

Allah ana minule kameli! :D



Maanantai 1.7.

Paras päivä!!!♥ Vika leiripäivä :'( Aamulla oppituntiimme kuului, että sai lähteä ottamaan kuvia ulos ja siksi taas noita eläinkuvia :D. Päivällä Tauno-Pappa vei meidät metsäretkelle. Siellä oli taas lisää eläimiä. Karvalehmiä, lampaita ja poroja. Metsä oli luonnonsuojelualuetta ja siellä oli paljon erilaisia historiallisia paikkoja, joista Tauno meille kertoi. Illalla meille tuli kauhee hepuli ja kuvatkin on sen mukasia..:'D  Isosten ohjelmat oli taas hauskoja. Sitten oli vuorossa sauna ja uiminen uima-altaassa. Saunan jälkeen äkkiä iltaohjelma kakkoseen! Martti (yksi ohjaajista) oli tehnyt meille videon meidän riparista. Ja taas sai nauraa itselle ja muille! Kirjoitimme myös jokaiselle terveiset lapuille. Sytytimme jokainen tuohukset palamaan ja muistelimme leiriä. Tuohusten valossa vietimme loppu illan/yön laulaen, itkien, nauraen ja rukoillen. Viimeinen kynttilä sammui kahdelta yöllä, jonka jälkeen menimme nukkumaan.

















Kohti metsää -->



Sorsa
Jättiläisen portaat
Susikivi
Leikkilinna


Sammakkokivi
Läpikäytävä


LOLXD Älkää kysykö! :D















Tiistai 2.7.

Lähtöpäivän aamu meni kokonaan pakkaillessa. Ruoan jälkeen 12 aikaan lähdettiin takasin kohti Ylöjärveä. Puoli neljään asti meillä oli vielä konfisharjotus, joka sekin meni hyvin!



Kortti talonväelle

♥: Anna

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus eikä noita kuvia edes ollu liikaa :D

    VastaaPoista
  2. ÄÄ ompas ollu ihana ripari!!Ja kivakivakiva postaus ja kuvia oli ihan tarpeeks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se oli!<3 Hyvä jos tykkäät kun on paljon kuvia, koska kuvaan niin paljon! :D

      Poista