maanantai 30. joulukuuta 2013

2013 thanks for the memories!


Sain inspiraation tehdä pienen postauksen kuluneesta vuodesta. Harmittaa vaan, että se mun kovalevy meni rikki. Olisin tehnyt varmaan jonkun videon kuluneesta vuodesta, mutta videomateriaalia ei enää ole. Kuvia onneks on paljon blogissa. Tähän vuoteen on mahtunut paljon kaikkea! Aloitetaan vaikka siitä kun täytin helmikuussa 15 ja ostin itselleni järkkärin. Mun kaverit järjesti mulle yllätys-synttärit ja ne oli ihan ikimuistoset! 


Keväällä lopetin yleisurheilun. Pääasiassa ajanpuutteen vuoksi. Ratsastus ja tanssi veivät viikosta yhteensä kolme päivää ja yleisurheilureenejä olisi ollut 3-4 kertaa viikossa + omatoimiset. Reenienkin kanssa tuli sen verran päällekkäisyyksiä, että jostain oli luovuttava. Koko kevät/alkukesä pyörikin aikalailla heppojen, tallin ja tallikavereiden ympärillä. Vietin paljon aikaa tallilla ja se kyllä näkyikin kasin kevät todistuksessa.. Silloin hoitoponejani olivat Maija ja Ludo. 


Kesäloma alkoi ja alkukesä meni keikoilla, kavereiden kanssa ja mökillä. 


Ripari on muuttanut varmasti eniten mun elämää tänä vuonna. Oon saanut uusia kavereita enemmän kun koskaan ja ripari viikko oli ihan huikee!♥


Loppukesän huipennus, jota oltiin helmikuusta asti Miran kanssa odotettu, oli tietenkin Blockfest! Myös Robinin ja Cheekin keikalla tuli käytyä.


Syksy ja talvi (tai no "talvi") oli yhtä härdelliä. Ratsastus, tanssi, koulu, kaverit, kitaran soitto... Missä oli vapaa-aika?! Sitä ei ollut ja viimeisillä kouluviikoilla sen huomasi. Kaikista kokeista ja esitelmistä tuli hirveä stressi, väsytti ja kaikki masensi. Olis varmaan pitänyt jättää joku harrastus pois, mutta kun mistään ei halunnut luopua.


Itsenäisyyspäivä meidän koulussa huipentui ysientansseihin. Tää päivä oli yks parhaimmista koulupäivistä!


Sitten olikin jo Joulu. Joulu vietettiin oman perheen kesken, mutta kavereiden kanssa ehdin viettää monet pikkujoulut ja joulujuhlat.


Tällänen vuosi mulla siis takana. Uusi vuosi ois tarkotus viettää kavereiden kanssa. Mut nyt Hyvää uutta vuotta kaikki!♥


♥: Anna

6 kommenttia:

  1. Aivan mahtava postaus, sun mennyt vuosi vaikuttaa olleen tosi ilonen ja värikäs :3

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ! :) On ollut mahtavaa tutustua suhun tän vuoden aikana ! :) Ihania kuvia <3

    VastaaPoista