sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Woop woop kädet ilmaan woppaa!



Neljäs postaus jo tänäiltana. Lukekaa ihmeessä nuo aikaisemmatkin postaukset! Nuo muut postaukset oli myöhässä päivitettyjä, mutta nyt siirrytään tähän päivään ja tähän viikonloppuun. 

Taisin jossain aikaisemmassa postauksessa mainita ajavani mopokorttia. Perjantaina minulla oli viimeinen ajotunti ja käsittelykoe. Läpi pääsin ja nyt on mullakin kortti. 

Perjantaina koulun jälkeen lähdin bussilla Kuruun Henkalle yöksi. Käytiin illalla Kurun keskustassa. Se on niin hassua, että siellä tuntee kaikki toisensa ja on siellä muutenkin aika erilaista kun meilläpäin. 
Lauantaina käytiin perheen kanssa serkuilla. Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa. Serkkujen perhe oli siirtänyt dvd:lle meidän vauvavideoita ja katseltiin niitä. Videot oli tosi hauskoja, vaikka välillä saikin hävetä silmät päästään, kun näki mitä kaikkea pienenä on tehnyt. Mulla on jo nyt hirveä kriisi siitä, etten halua kasvaa aikuiseksi. Tai toisaalta haluan, mutta nuorena tuntuu olevan niin paljon kivempaa. Yleensä nuorena halutaan olla isompia ja vanhempia, mitä oikeasti ollaan, mutta en ymmärrä miksi. Lapsena olemisesta pitaisi nauttia. 

Tänään sunnuntaina alkoi kunnon helteet. Jopa varjossa oli 21 astetta. Nukuin melkein 12 asti. Päivällä tein hieman kässän portfoliota ja otin aurinkoa. Tai no yritin ottaa aurinkoa, mutta en rusketu, vaikka kuinka olisin ulkona. Sain vain vähän aurinkoihottumaa. Kolmen aikaan lähdin käymään rannalla Miran, Leean ja Julian kanssa. Kävin matkalla ostamassa meille litran jäätelöpaketin. Vesi oli vielä tosi kylmää, joten uiminen nyt vähän jäi.. Ihanaa pitkästä aikaa viettää täysin rentoa viikonloppua. Sain olla koko viikonlopun kavereiden kanssa, ilman mitään kiirettä ja tarkkoja suunnitelmia. Ajauduttiin myös tyttöjen kanssa miettimään, että me ollaan oltu nyt 9 vuotta samalla luokalla ja nähty toisiamme vähintään viis kertaa viikossa. Ollaan tunnettu toisemme reilusti yli puolet elämästämme. Kohta mennään lähes kaikki eri kouluihin. Ihan hirveetä ajatella, ettei nähdä enää niin usein. Sitten kun koulu taas alkaa, kaikilla on omat menonsa ja kiireensä, mutta toivottavasti pystytään pitämään yhteyttä ja näkemään toisiamme. En meinaan halua luopua näistä ihanista ystävistä!


♥: Anna

2 kommenttia:

  1. ei vitsit, vähän tommosen litran jätskin syöminen on ihanaa kesällä! Ihan hirvee kuumuus ja tuntuu siltä että se jäätelö ei koskaan lopu kun sitä on nii paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Se on ihanaa!♥ Joo meitäkin oli neljä eikä jaksettu syödä kaikkee :D

      Poista